Catalunya Ràdio radiografia "el moment espanyol" en una sèrie de sis reportatges

A partir de dijous, 4 d'abril, Catalunya Ràdio emetrà la sèrie "28-A: radiografia del moment espanyol", sis reportatges que analitzen les principals preocupacions de sis comunitats autònomes a les portes de les eleccions espanyoles del 28 d'abril.

Els reportatges, coordinats per la secció de Política de Catalunya Ràdio, es podran seguir a Catalunya Ràdio, Catalunya Informació i al portal Catradio.cat.

Des de dijous, 4 d'abril, i fins al dimecres 11, els serveis informatius de Catalunya Ràdio posen el focus sobre diverses comunitats autònomes per saber com encaren els seus ciutadans les eleccions generals del 28 d'abril. Sota el títol "28-A: radiografia del moment espanyol", els periodistes Adolf Beltran, Eulàlia Ferrer, Joan Trias, Natàlia Ramon, Joan Rusiñol i Queta Karmany han recorregut la geografia estatal per intentar detectar quins són els temes que poden condicionar el vot en aquests comicis, més enllà dels principals titulars que centren el dia a dia.

Qüestions com l'atur, la despoblació de les zones rurals, l'envelliment de la població, la llengua i el paper dels mitjans de comunicació centren l'interès d'aquest viatge periodístic amb l'objectiu d'entendre les claus del vot el diumenge 28. La "radiografia del moment espanyol" començarà a Navarra (dijous 4) i continuarà pel País Valencià (divendres 5), Andalusia (dilluns 8), Castella-Lleó (dimarts 9), Galícia (dimecres 10) i Madrid (dijous 11).

La sèrie de reportatges, coordinada per la secció de Política de Catalunya Ràdio, s'emetrà just abans que comenci la campanya electoral a la segona hora de l'informatiu "Catalunya Migdia, que condueix Òscar Fernández, i també a Catalunya Informació, tant entre setmana com el cap de setmana. A més, cada dia "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, en farà un avançament a primera hora del matí.

Tots els reportatges els podreu escoltar i/o llegir a la web de Catalunya Ràdio

 

catradio.cat

 

Anar al contingut