Unitat mòbil de Catalunya Ràdio
Unitat mòbil de Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio encapçalarà la cavalcada dels Reis d'Orient de Barcelona que es fa aquesta tarda

El desenvolupament d'aquest esdeveniment serà a partir de les 16.30 i es podrà seguir pel programa "Estat de Gràcia", amb Anna Ayala, i per Catalunya Informació.

Avui, 5 de gener, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació seguiran a partir de les 16.30 la cavalcada dels Reis d'Orient a Barcelona i a la resta de les capitals catalanes.

L'acte de Barcelona començarà amb l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar dins del pailebot Santa Eulàlia al Moll de la Fusta. Allà  seran rebuts per les autoritats de la ciutat i tots els nens i nenes que vulguin anar a rebre'ls.

Tot seguit començarà la Cavalcada de Reis, que estarà encapçalada per una unitat mòbil de Catalunya Ràdio, i en la qual Ses Majestats recorreran els carrers de la ciutat sobre les seves carrosses reials plenes de regals i caramels.

La periodista Maria Núria Revetlle explicarà tots els detalls de la festa i l'itinerari de la comitiva reial dins el programa de Catalunya Ràdio "Estat de Gràcia", editat avui per Anna Ayala, i també per Catalunya Informació.

També les cavalcades de les ciutats de Tarragona, Lleida i Girona es podran seguir en aquests dos espais radiofònics.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

Anar al contingut