Carme Ruscalleda i Núria Picas
Diumenge, a les 22.40

Carme Ruscalleda en globus per la Garrotxa, a "Aire lliure"

Aquest diumenge, a les 22.40, TV3 emetrà un nou capítol d'"Aire lliure", presentat per la campiona del món de curses de muntanya Núria Picas. A partir de l'esport i l'activitat física, el programa pretén donar a conèixer el territori i la gent que hi viu, amb les seves activitats quotidianes i inquietuds. Després es podrà tornar a veure el capítol en què Joel Joan visita el Pedraforca

Terra de volcans, amb Carme Ruscalleda

Si hi ha una comarca atractiva per ser visitada en plena tardor, és, sens dubte, la Garrotxa. Núria Picas i "Aire lliure" la van visitar en companyia  de la cuinera Carme Ruscalleda, que va gaudir d'una espectacular travessa en globus des d'on s'aprecia encara millor aquesta època de l'any.

També trepitjaran fulles d'arbres de tots els colors a la cèlebre fageda d'en Jordà  i tastaran la moderna modalitat del nòrdic walking per acostar-se fins el cràter del volcà de Santa Margarida i relaxar-se amb una plàcida sessió de ioga.

Una part molt important de la Garrotxa la formen els petits municipis de la vall d'en Bas. Els visitaran per rememorar la Guerra dels Remences i per pujar fins al cim més alt, el Puigsacalm, una esplèndida llotja sobre tota la comarca.

Pedraforca, amb Joel Joan

L'actor Joel Joan i Núria Picas pujaran fins al cim del mític Pedraforca, de 2.508 metres d'altitud, en aquest capítol d'"Aire lliure". El mateix dia de l'ascensió, la Núria portarà el seu convidat a viure, des de primera línia, la Patum de Berga.

Però en aquest capítol gravat, sencer, a la comarca del Berguedà, hi haurà molts més protagonistes, com l'atleta Kilian Jornet, que ensenyarà a la Núria a ser una bona equilibrista i li mostrarà la tècnica de l'slackeline. En aquest episodi es veurà una imatge inèdita: dos campions del món, com la Núria i en Kilian, caminant lentament per la muntanya mentre parlen de la importància de practicar esport, cada un, al seu nivell.

L'especial orografia del Berguedà fa, d'aquesta comarca, un esplèndid bressol d'atletes especialitzats en córrer per la muntanya. Visitaran la seva escola i mostraran els seus peculiars mètodes d'ensenyament.

"Aire lliure" és una coproducció de TV3 amb la productora gironina Filmut TV, dirigida per Antoni Real, realitzada per Narcís Noguera i produïda per Ester Poses.

Els continguts estaran disponibles a YouTube la mateixa nit d'emissió i seran en qualitat 4k. També tindran subtítols en català, que YouTube permet traduir automàticament a més de 100 idiomes. 

tv3.cat/aire-lliure

facebook.com/airelliure

twitter.com/airelliuretv3

instagram.com/airelliuretv3

Anar al contingut