Carme Casas.
Carme Casas.
DISSABTE, A LES 15.00

Carme Casas, referent del periodisme gastronòmic, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Dissabte, 6 de juliol, a les 15.00, el programa "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, entrevista la periodista Carme Casas, històrica periodista i crítica gastronòmica ja retirada que va narrar els grans canvis de la cuina del segle XX des de les pàgines de pràcticament tots els diaris catalans.

Com veu el món de la gastronomia la periodista que va narrar els grans canvis de la cuina del segle XX? El programa "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, parlarà demà, 6 de juliol, a les 15.00, amb Carme Casas, la periodista especialitzada en gastronomia i ja retirada. Va veure néixer la "nouvelle cuissine", va ser la primera que va donar a conèixer el restaurant elBulli i que va explicar la cuina d'avantguarda. Va treballar pràcticament a tots els diaris catalans: Telexpres, El Correo Catalán, Diari de Barcelona, El Periódico, Avui o La Vanguardia. El 1995 va rebre el Premi Nacional de Gastronomia.

Paula Molés també beurà sangria de qualitat amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parlarà del conill i dels productes de temporada; la secció "El crític gastronòmic", amb Philippe Regol, dinarà al Gresca Bar de Barcelona, i l'equip de l'"AMP?" a "El matí de Catalunya Ràdio", Xavi Cazorla, Montse Barcon, Oriol Dalmau i Jordi Asturgó, tastaran llengua d'ànec marinada al "Nyap o top?", de Gerard Jubany.

Finalment, l'escriptor Jordi Puntí explicarà quina "Magdalena de Proust" és la seva particular, i Maria Nicolau, cuinera del restaurant Ferrer del Tall de Vilanova de Sau (Osona), deixarà "La propina".

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet els dissabtes, de 15.05 a 16.00, a Catalunya Ràdio. 

 

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

 

Anar al contingut