Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DILLUNS, A LES 8.30

Carla Vall, advocada penalista, parla de les violències contra les dones a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 21 de novembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Carla Vall, advocada penalista experta en temes de gènere, per parlar de la violència institucional, la revictimització en el sistema judicial i la denúncia de violències sexuals, amb motiu del Dia Internacional per l'Erradicació de les Violències Envers les Dones i les Nenes.

 

L'economista Ramon Tremosa dissecciona els bancs centrals

A les 9.05, entrevista a Ramon Tremosa, economista i exeurodiputat, que presenta el llibre "Què fan els bancs centrals! Sobre la injecció massiva de diners i el deute més alt de la història" (Pòrtic, 2019).

 

La tertúlia política

A les 9.15, la tertúlia, amb Simona Levi, activista i membre d'Xnet; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; José Maria Fuster Fabra, advocat; Ramon Tremosa, economista i exeurodiputat, i Xavier Vendrell, empresari.

 

La tertúlia esportiva

A les 10.35, la tertúlia esportiva, amb Ricard Torquemada, director de "La TdT" de Catalunya Ràdio; Ramon Besa, redactor en cap d'El País; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, i Carme Lluveras, "coach" de bàsquet.

 

Catalunya Ràdio converteix l'"Egmont" de Bozzo en una aventura radiofònica

A les 11.05, especial dedicat a l'adaptació de l'"Egmont" de Goethe feta pel director teatral Joan Lluís Bozzo a partir de la traducció al català de Joaquim Pena, que acaba de publicar La Campana, amb pròleg de Carles Puigdemont. Una versió feta per ser interpretada damunt de l'escenari d'un teatre i que dilluns Catalunya Ràdio convertirà en una aventura radiofònica, amb l'entrevista a Joan Lluís Bozzo i la col·laboració dels actors Pepa Arenós, Enric Majó, Manel Barceló, Mariona Bosch, Jaume Comas, Frank Capdet i el mateix Joan Lluís Bozzo, i el muntatge tècnic i musical de Cesc Bertran i Manel Bernad.

 

L'actor Roger Coma, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actor Roger Coma i l'oient Guillem Llopart.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut