Roda de premsa de "Bricoheroes".
Roda de premsa de "Bricoheroes".

"Bricoheroes", el nou programa per internet d'en Peyu i en Jair Domínguez

Amb un humor trencador, en Peyu i en Jair Domínguez ensenyen bricolatge amb el seu estil peculiar. Els capítols d'aquest programa d'entreteniment de TV3 es publicaran els diumenges, a les 22.00, al canal de YouTube, i tot seguit es podran veure a Instagram TV i a TV3alacarta.

"Bricoheroes" s'ha presentat a Gurb, Osona, per "fer territori". Segons han explicat els seus presentadors, és un programa amb un "nou format" que s'emetrà en "prime time" els diumenges, a les 22.00, per YouTube, i després es podran veure a Instagram TV i a TV3alacarta.

"Bricoheroes" parodia els clàssics programes de bricolatge, en què es ridiculitza la pretesa perfecció que sempre han mostrat programes com "Bricomanía" o "Decogarden". Amb un humor sense complexos, en Peyu i en Jair ensenyen d'una manera divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí.

Jugant amb els límits de l'humor, els dos presentadors han explicat que aquest programa "no és el telenotícies, ni res de metges, ni es tocarà política ni tampoc l'actualitat", sinó que s'ha triat el tema del bricolatge perquè és allò "que uneix totes les persones".  

Els objectius principals del programa són l'entreteniment i la divulgació. D'una banda, el programa pretén divertir l'audiència amb una paròdia sobre el bricolatge i tot el que l'envolta: els seus tòpics o els clàssics nyaps que tothom ha acabat fent en un moment de creativitat o d'emergència. I de l'altra, tot i clau evidentment humorística del programa, en cada episodi s'aportarà algun consell de bricolatge útil per a l'espectador, com per exemple, com penjar un quadre, com muntar una persiana o com canviar l'oli del cotxe, entre d'altres. Segons ha explicat en Jair, "no s'ha de deixar mai que la manca de tècnica destrueixi els teus somnis".

"Bricoheroes" consta de vint capítols d'una durada d'entre 10 i 15 minuts. Durant la setmana s'aniran publicant continguts complementaris a les xarxes socials, tal com explica en Peyu, amb aquests continguts inèdits "es farà bullir l'olla" de cara a l'episodi següent.

"Bricoheroes" és un programa de TV3, amb El Corral de l'Humor, dirigit per Pep Duran.

Enllaç al vídeo de la presentació: https://www.instagram.com/tv/B2d0aYBH_ac/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

tv3.cat
tv3.cat/bricoheroes
instagram.com/bricoheroesTV3
https://www.youtube.com/user/tv3

#BricoheroesTV3

Anar al contingut