Gala 2 d'"Eufòria" en directe
Divendres, a les 22.05

Arriba la tercera gala d'"Eufòria"

Aquest divendres es viurà la tercera gala d'"Eufòria". Els concursants tornaran a pujar a l'escenari i oferiran un nou xou ple de grans cançons del panorama nacional i internacional

En aquesta tercera gala tindran un repertori ben variat. Escoltaran grans clàssics, com el tema "SOS" d'ABBA, però en una versió més roquera, o la icònica cançó de Natalie Imbruglia "Torn". També ballaran amb temes com "Starships", de Nicky Minaj, o "I don't care", d'Icona Pop, i s'emocionaran amb "La Rosa" o amb un dels temes més íntims de SAU, "Envia'm un àngel". En aquesta gala també sonarà una peça d'un exeufòric i una cançó d'un dels membres del jurat, Alfred Garcia, que jutjarà en directe la versió que se'n farà.

Albert Sala i Carol Rovira, els altres membres del jurat, també estaran molt atents, com sempre, a les actuacions dels concursants i decidiran qui mereix continuar una setmana més i qui ha d'anar a la zona de perill. Una responsabilitat que comparteixen amb el VAR musical, on Clara Luna i Jordi Cubino tornaran a analitzar les segones veus i decidiran si envien algun concursant a la zona de perill.

A qui no podran assenyalar serà el favorit o favorit. El botó del favorit o favorita tornarà a entrar en joc i descobriran quins concursants acaben seient a la preuada butaca. La setmana passada ho van aconseguir la Lluna i l'Aina da Silva, que va ser la que finalment va ser proclamada favorita de la gala.

Bona música, xou, sorpreses i uns convidats de luxe: La Fúmiga. El grup valencià trepitjarà l'escenari d'"Eufòria" per presentar en directe el seu últim tema, anomenat "Covards".  

3cat/euforia

instagram.com/euforia3cat/

#Eufòria3Cat

Anar al contingut