Antonio Diaz amb els germans Roca a "Res és impossible"
Dijous, a les 22.05

Antonio Díaz fa d'amfitrió dels germans Roca, Pep Plaza, Agnès Busquets, Txell Sust, Roger de Gràcia i Joan Dausà en un nou capítol de "Res és impossible"

Demà, a les 22.05, TV3 emetrà el tercer capítol de la nova temporada de "Res és impossible", amb Antonio Díaz. Si en anteriors entregues del programa el Mago Pop viatjava per tot el món, en aquesta edició ha decidit fer el programa a casa seva, per on desfilaran un munt d'amics i coneguts, amb qui conversarà i a qui farà partícips de la seva màgia. Tot seguit, a les 23.05, TV3 recuperarà el capítol de "Res és impossible" en què Antonio Díaz viatja a Brussel·les, on presenta els seus millors trucs de màgia

En aquest capítol de "Res és impossible" es viurà un duel de mags entre els reconeguts genis dels fogons, els germans Roca, i l'Antonio Díaz, l'il·lusionista que bat rècords de taquilla. El Joan, el Josep i el Jordi explicaran històries divertides d'El Celler de Can Roca i el Mago Pop els farà riure amb els seus trucs de màgia.  

També visitaran l'Antonio dos actors de "Polònia", Pep Plaza i Agnès Busquets, i les seves parelles, la cantant Txell Sust i el periodista Roger de Gràcia, que explicaran les anècdotes més divertides viscudes durant les gravacions de l'espai de sàtira política fetes des de casa durant el confinament.

A més, el cantant Joan Dausà farà un descans durant la preparació del seu nou disc, que s'editarà a la primavera, per gaudir de la màgia de l'Antonio i dels xous del programa: l'actuació musical de Pep Plaza i Txell Sust i la coreografia de dansa moderna del Jove Ballet de Catalunya.

I després, Antonio Díaz viatja a Brussel·les

L'il·lusionista viatja fins a Brussel·les amb les seves inseparables cartes i la seva extraordinària habilitat per fer-les aparèixer, desaparèixer, moure-les amunt i avall desafiant les lleis elementals de la física i multiplicar-se fins a gairebé l'infinit. Des de la Grand Place o amb l'Atomium de fons, captarà l'atenció dels vianants per fer-los viure l'experiència de la màgia en viu davant mateix dels seus ulls.

El reporter belga més famós de tots els temps, Tintín, també tindrà presència en aquest episodi. Entre un truc de màgia i l'altre, Antonio Díaz explicarà les particularitats d'una història d'amor de després de la Segona Guerra Mundial, en aquells temps sense WhatsApp, en què tot era molt més incert.

La nova temporada de "Res és impossible"

La pandèmia del coronavirus també ha alterat els plans de feina de l'Antonio Díaz,  l'il·lusionista europeu més taquiller del món. Davant la impossibilitat de viatjar arreu del món per gravar nous capítols de "Res és impossible", el mag ha decidit quedar-se a Catalunya i obrir les portes de casa seva als espectadors. Les nits dels dijous, l'Antonio, també conegut com a "Mago Pop", farà d'amfitrió en una gran festa al jardí de casa, per on desfilaran un munt d'amics i coneguts, amb qui conversarà i a qui farà partícips de la seva màgia.

En aquests nous capítols, de prop d'una hora de durada, també es donarà suport a les arts escèniques. Així, cada nit, a més dels números de màgia, hi haurà actuacions musicals i algun espectacle de ball, circ o teatre.

tv3.cat/resesimpossible

 

Anar al contingut