La Sílviai la Vero en una conversa transcendent pel Jordi.t
La Sílviai la Vero en una conversa transcendent pel Jordi.
Dilluns, a les 15.55

Al Jordi li fallen els càlculs, a "Com si fos ahir"

Dilluns, 25 de febrer, a les 15.55, TV3 emetrà una altra sessió doble de "Com si fos ahir", la sèrie d'èxit de la sobretaula de TV3. En aquesta emissió, que s'ajusta a la cobertura del judici del procés, l'espectador podrà veure els episodis 321 i 322 de la segona temporada de la sèrie, en què en Jordi confessa a la Sílvia que s'ha fet la vasectomia i que ho ha amagat a la Vero quan encara no sap que està a punt de caure-li el món al damunt.

Episodi 321

En Jordi diu a en Fèlix que li agradaria tocar amb ell i la Sílvia. En Fèlix li dona allargues. Més tard demana a la Sílvia que tornin a ser amics i li confessa que s'ha fet la vasectomia d'amagat de la Vero. Ella el tracta d'imbècil i queda amb la Vero amb intenció d'explicar-li la veritat.

La Vero visita en Miquel per suplicar-li que no deixi la Noe. A casa, en Miquel promet a en Guillem que sempre estarà al seu costat. Què vol dir, amb això, exactament? Els treballadors d'Adalisa, d'altra banda, continuen desafiant la Marta i ella s'empesca una altra bestiesa. Si no fan servir l'espai de distensió, se'l carregarà.

Episodi 322

En Miquel no sap com dir a la Noe que es vol separar. Ella el veu tan nerviós que comença a sospitar. La Sandra intenta tranquil·litzar-la, però és difícil. En Miquel demana a la Gemma que li compri la seva part de la consultoria.

La Vero diu a en Jordi que està embarassada. Com pot ser? A més, ella té pressa per fer-ho públic. L'Òscar vol tornar amb la Cati, però ella només vol consell legal per contrarestar el fill de l'Arturo. L'Òscar, força empipat, li diu que el millor que poden fer és anular el vitalici per evitar la més que possible denúncia. En Quim no ho vol.

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut