"Al cotxe"
"Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.00

Agnès Busquets i Beth Rodergas, "Al cotxe", amb Eloi Vila

Dilluns, 8 de juliol, s'emetrà el capítol 72 d'"Al cotxe", a les 23.00, a TV3, després de "Les de l'hoquei". Les convidades d'aquesta setmana "Al cotxe" són Agnès Busquets i Beth Rodergas.

Agnès Busquets: "Treballar al 'Polònia' és un regal, però últimament penso que hauria de plegar."

Agnès Busquets ja ha acabat la temporada al "Polònia". Puja "Al cotxe" sortint del gimnàs i l'Eloi la porta a una reunió amb la seva representant.

L'actriu tarragonina explica d'on surt la seva vocació, com va haver de convèncer els pares que estudiar teatre no era un caprici infantil i com el suport del seu avi, actor professional, va ser clau per poder anar a Barcelona i entrar a l'Institut del Teatre. Repassa la seva carrera, lligada al "Polònia" des del primer dia, com la marca la seva vis còmica i com costa mostrar altres registres més dramàtics. En una conversa divertida i intensa alhora, parla de la seva parella, el periodista Roger de Gràcia, de la maternitat i d'un caràcter que, malgrat que no ho sembla, és excessivament patidor.

Beth Rodergas: "Soc molt ambiciosa a nivell personal, però ho soc molt poc a nivell professional."

Beth Rodergas acaba de publicar un llibre de cuina. Puja "Al cotxe" a l'Auditori, i l'Eloi la torna al mateix lloc per participar en la Cantània.

La cantant parla de la seva passió per la música, de la trajectòria professional que va anar construint sense ser-ne gaire conscient, i recorda el seu pas per OT2 i el festival d'Eurovisió que la va convertir en un personatge perseguit pels paparazzis. Explica com va viure aquest esclat de popularitat i com va lluitar per redirigir la seva carrera. Continua fent concerts, fa teatre, té una empresa de roba infantil i ara ha publicat un llibre de receptes culinàries a quatre mans amb la seva mare. Diu que sempre intenta fer el que li ve de gust i que els darrers anys s'ha centrat molt en la creació de la seva família.

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut