Acord de col·laboració entre la CCMA i l'Associació Franz Schubert per a la difusió dels actes de la Schubertíada i l'enregistrament de concerts

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Associació Franz Schubert han signat un acord de col·laboració que té com a objectiu la promoció i difusió de les activitats del Festival Schubertíada de Vilabertran. Així mateix, l'acord inclou l'enregistrament per part de TV3 i Catalunya Ràdio d'alguns dels concerts del Festival.

Segons aquest acord, que tindrà una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, difondran les activitats de la Schubertíada, que enguany tindrà lloc entre el 12 i el 29 d'agost a les localitats empordaneses de Vilabertran, Castelló d'Empúries i Vilajuïga.   

L'acord també contempla l'enregistrament per part dels mitjans de la CCMA d'alguns dels concerts de la Schubertíada, i la seva difusió a través de la televisió, la ràdio i les plataformes digitals de la Corporació. A més, l'emissora Catalunya Música, com a membre de la UER i en el marc de la seva funció de foment del patrimoni musical català a nivell internacional, podrà convenir amb l'Associació Franz Schubert quins dels enregistraments podran ser compartits amb les emissores de ràdio de la UER-EBU amb l'objectiu d'incrementar-ne la difusió.

L'Associació Franz Schubert de Barcelona, fundada el 1997, és l'entitat organitzadora de la Schubertíada i un dels actors més importants de l'escena musical del país. Té com a objectiu contribuir a la divulgació de l'obra del compositor Franz Schubert i la d'altres autors afins per l'època i l'actitud artística, així com del gènere de la cançó poètica i la música de cambra com a patrimoni universal, mitjançant una aposta ferma pel talent jove com a coneixedor i transmissor d'aquest llegat.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut