3Cat premiada als AMEC Awards per l'ús de les dades d'audiència de les xarxes socials

Ahir, 3Cat va ser premiada en dues categories dels AMEC Awards d'eficàcia i anàlisi de la comunicació, a la cerimònia que es va celebrar a la Church House de Westminster, a Londres

3Cat juntament amb Onclusive ha estat premiada en dues categories. La primera, la de planificació, recerca i avaluació més eficaç en el sector públic i sense ànim de lucre; i la segona, la de millor ús de la mesura de les xarxes socials.

La Corporació i Onclusive han treballat conjuntament per construir una solució d'informació sobre l'audiència, utilitzant respostes generalistes i de xarxes socials per mesurar la participació i la reacció del públic a les emissions 3Cat, i un suport públic més ampli a la missió de la Corporació.

Les dades d'Onclusive es fusionen amb les dades d'audiència pròpies de 3Cat per produir una comprensió holística de com la producció d'emissió es connecta i ressona amb el públic objectiu.

Els AMEC Awards són un programa global de premis a l'excel·lència en la mesura de la comunicació. Tenen com a objectiu reconèixer i celebrar el treball excepcional i mostrar la importància de la investigació, el mesurament, els coneixements i l'anàlisi de la comunicació.

3cat.cat

Anar al contingut