Barcelona

El temporal de neu i vent al nord d'Europa obliga a cancel·lar 60 vols a l'aeroport del Prat

L'onada de fred i neu que assota diversos països europeus està afectant alguns aeroports del continent i de les illes Britàniques. Com a conseqüència s'han hagut de suspendre 60 vols a l'aeroport del Prat durant el diumenge. Segons ha informat Aena, els vols que s'han cancel·lat tenien com a destinació o procedència Londres, tant l'aeroport de Gatwick com el de Heathrow, Charles de Gaulle a París i Frankfurt. Alemanya i el Regne Unit són els països més afectats pel temporal.

Actualitzat
Les nevades que assolen el nord d'Europa des del principi del cap de setmana continuen afectant les connexions aèries amb l'aeroport del Prat. Segons ha informat Aena, 29 vols de sortida i 31 d'arribades han estat cancel·lats durant la jornada d'aquest diumenge.

Les línies més afectades són les que connecten l'aeroport de Barcelona amb els de Heathrow (Londres), Charles de Gaulle (París) i Frankfurt.

Cap vol no ha pogut arribar aquest diumenge a Heathrow, on milers de passatgers han passat la nit a les instal·lacions. A Charles de Gaulle s'han reduït un 25% de les operacions.

El temporal també afecta amb especial força les connexions ferroviàries al nord d'Europa i l'Eurostar registra retards importants.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut