Madrid

El rei saluda tots els presidents i intercanvia unes paraules amb Mas

El rei Joan Carles i el príncep Felip han anat al Senat per esmorzar amb els presidents autonòmics.

RedaccióActualitzat
El rei Joan Carles i el príncep Felip han arribat puntuals, minuts després de dos quarts de nou del matí, al Senat per esmorzar amb els presidents autonòmics. El monarca i el seu fill han estat rebuts a la plaça Marina Española pel president del Senat, Pío García Escudero. Un cop ja dins l'edifici, han saludat els membres de la mesa del Senat i els portaveus dels grups parlamentaris, tret dels de l'Entesa pel Progrés de Catalunya i el PNB, que no hi eren.

Després, el rei ha saludat un per un tots els presidents autonòmics, però ha dedicat una mica més de temps al president de la Generalitat, Artur Mas, així com als de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, i el de Múrcia, Ramón Luis Valcárcel, que han viscut fa pocs dies els efectes d'un fort temporal. La d'avui és la tercera vegada que Mas i el rei coincideixen després del comunicat del monarca sobre les quimeres sobiranistes de Catalunya.

A continuació, el rei, el príncep, Mariano Rajoy  i els presidents autonòmics han anat a la biblioteca del Senat, on han compartit un esmorzar d'uns 40 minuts. Després, foto de família i tot seguit el monarca i el seu fill han marxat perquè pogués començar la V Conferència de Presidents.

Anar al contingut