Una de les pancartes denunciant la mort del gos que hi ha al poble. (Foto: ACN)
Una de les pancartes que hi ha al poble denunciant la mort del gos (Foto: ACN)
Torà

L'alcaldessa de Torà destitueix el tinent d'alcalde acusat de matar un gos a trets i cops

L'alcaldessa de Torà, Mercè Valls, ha destituït el tinent d'alcalde, Josep Maria Alsina, que ha estat denunciat per matar a trets i cops un gos abandonat. L'alcaldessa, que acompanyava Alsina en el moment dels fets, ha explicat que el cessa perquè està directament implicat en uns fets que "fereixen la sensibilitat i no s'ajusten a la norma".

RedaccióActualitzat
Tot va passar el dia 29 de març. Segons ha explicat la mateixa alcaldessa de Torà, ella i el tinent d'alcalde van acudir al parc on hi havia el gos abandonat requerits per les protestes dels veïns. Mercè Valls ha explicat que el gos, fins i tot, havia mossegat una persona. Un cop allà, i segons diverses denúncies presentades per associacions en defensa dels drets dels animals, Aldina va disparar tres trets al gos i després el va rematar a cops.

Tot i admetre que la decisió adoptada no va ser l'adequada, Valls ha explicat que en aquell moment no van veure cap altra sortida i ha lamentat que cap cos de seguretat als quals es va demanar ajuda no reaccionés.

El cas ha estat denunciat davant la fiscalia per l'Associació de Defensa dels Drets dels Animals (ADDA) i al Departament d'Agricultura i Medi Natural a Lleida per l'entitat ecologista Ipcena.
Anar al contingut