Futbol

Zidane: "Quan les coses es posen malament l'equip sempre respon"

De cara al partit contra el Borussia Mönchengladbach, Zidane no podrà comptar amb Hazard, Valverde, Odegaard i Mariano, però recupera Carvajal i Sergio Ramos, la gran referència per als madridistes

Actualitzat

Si guanyen contra l'Inter passaran als vuitens de final. Si perden, quedaran fora de la Champions. I en cas d'empat dependran d'un triomf dels italians contra el Xakhtar per continuar vius a Europa. Els comptes són senzills. El madridisme considera el partit d'aquest dimecres com una final i amb aquest mateix esperit s'ha presentat Zinedine Zidane a la roda de premsa d'aquest dimarts. Els rumors sobre una possible destitució no l'alteren gens ni mica:

"El judici que hi pugui haver no m'importa, el club farà el que hagi de fer, però jo no hi penso. Només em centro en el partit."

El tècnic francès també ha demanat un vot de confiança per a un equip que, aquesta temporada, ha aconseguit grans resultats en els dies que més ho necessitava (contra el Barça i el Sevilla, en la Lliga, i en els dos partits contra l'Inter de Milà):

"És l'últim partit de la ronda, sabem el que ens juguem i quina és la situació. Quan les coses es posen malament, l'equip sempre respon. Estic convençut que demà farem un gran partit."

Zidane recupera el seu capità, Sergio Ramos, i el lateral dret, Dani Carvajal. Tots dos han entrat en la convocatòria. Però el tècnic blanc segueix sense poder comptar amb Hazard, Valverde, Odegaard i Mariano. Aquest dimarts s'ha sabut, també, que Jovic té una tendinitis a l'abductor de la cama dreta i no podrà ajudar el seu equip en aquest duel decisiu per continuar viu a la Lliga de Campions.

 

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut