La campiona del món de ciclisme en carretera, Annemiek van Vleuten, celebra la victòria
La campiona del món de ciclisme en carretera, Annemiek van Vleuten, celebra la victòria
Ciclisme

Van Vleuten sap patir per endur-se la Vuelta en un final molt ajustat

Tercera Vuelta seguida per a la neerlandesa, que ha acabat la prova amb un marge de només 9 segons

Redacció Esport3Actualitzat

La ciclista neerlandesa Annemiek van Vleuten s'ha proclamat vencedora aquest diumenge de la Vuelta femenina. Però no ha estat fàcil, i l'etapa ha tingut un final ben emocionant, fins al punt que la victòria ha estat amb un marge de només 9 segons.

L'etapa s'acabava als llacs de Covadonga i, enmig de la boira, Demi Vollering ha atacat per intentar desbancar del liderat Annemiek van Vleuten. La neerlandesa del Movistar tenia un marge d'un minut i 11 segons i ha decidit apujar el ritme, administrant la diferència i sense perdre els nervis. Aquests han estat els últims metres:

L'última etapa, doncs, se l'ha endut en solitari Vollerin, però li han faltat 9 segons per desbancar la seva compatriota a la classificació general.

La Vuelta ha acabat en mans de Van Vleuten, de 40 anys, que era la principal favorita i defensora del títol, seguida de Vollerin i la italiana Gaia Realini, a dos minuts i 41 segons de la vencedora.

Aquesta edició de la Vuelta ciclista femenina a Espanya ha constat de set etapes. Va començar a Torrevella, al País Valencià, amb una contrarellotge de 14 quilòmetres, i ha acabat amb una etapa de muntanya als llacs de Covadonga, port emblemàtic de la Vuelta.

 

ARXIVAT A:
La Vuelta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut