Barça

Un nou Marc Roca al Bayern: "Molts són unes bèsties"

És el primer futbolista català en la història del Bayern. Podria tenir la seva oportunitat contra el Barça. Fins ara, no ha comptat gaire per a Nagelsmann. L'equip està dolgut per Lewandowski i Marc Roca assegura que, tot i estar ja classificats per vuitens, lluitaran per la victòria.

Àlex CastellsActualitzat

Al Bayern, l'exigència és màxima i Marc Roca ha hagut de fer hores extres per adaptar-s'hi. Ha guanyat molta massa muscular. Res a veure amb el jugador que va marxar de l'Espanyol fa poc més d'un any.

"Ho necessites si et vols posar a la seva alçada. Genèticament, molts d'ells són unes bèsties. Penso que el Marc Roca de l'Espanyol ha evolucionat i és un jugador totalment diferent. He fet moltes hores a l'ombra per millorar. En la meva posició, al mig del camp, has de xocar molt i guanyar molts duels, i és molt important la part física."

A Munic no obliden -ni perdonen- la decepció del Lewandowski amb la Pilota d'Or. L'equip està ferit, i motivat, tot i estar ja classificat per als vuitens.

"Sortim a cada partit amb l'ambició de fer-ho bé, de donar el millor i de guanyar. Sempre en volem més. Teníem l'esperança que Lewandowski guanyés perquè porta dos anys increïbles, amb molts títols i molts gols. També es mereixia la Pilota d'Or."

Marc Roca durant un entrenament (@fcbayern)
Marc Roca durant un entrenament (@fcbayern)

Contra el Barça, podria tenir la seva oportunitat. Diversos mitjans bavaresos, de fet, apunten que el Bayern farà rotacions en aquesta última jornada de la fase de grups. Fins ara, Marc Roca no ha comptat gaire per a Nagelsmann. Només 23 minuts en el partit de Champions contra el Dinamo de Kíev. Però el de la Granada del Penedès, en una entrevista a TV3, parla meravelles del nou entrenador.

"És un entrenador top a nivell mundial, per com planteja els partits, on podem fer mal, on ens poden atacar... És un tros d'entrenador. Tot i que no estic jugant gaire, el seu estil em beneficia molt. Em sento molt bé en els entrenaments i m'està fent créixer."

Amb el mercat d'hivern a tocar, Roma, Sevilla i Betis ja s'han interessat pel seu futur.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut