Futbol

Un Llagostera amb molts canvis estrena la segona temporada a la Lliga Adelante contra l'Osasuna

L'equip d'Oriol Alsina afronta amb moltes ganes la segona temporada a 2a A davant d'un Osasuna ple de jugadors del planter

Actualitzat

El Llagostera estrena la seva segona temporada a la Lliga Adelante enfrontant-se a casa amb l'Osasuna, aquest dissabte, a les 20.30. El club gironí espera tornar a repetir el bon paper que ja va fer la temporada passada a Segona Divisió A.

L'equip, però, es presenta amb alguns canvis. Oriol Alsina torna a dirigir l'equip, que fins ara portava Lluís Carrillo, que ara assumirà tasques d'observador. La plantilla també s'ha renovat fins a incorporar nou jugadors. Tot i els canvis, l'equip d'Oriol Alsina ha fet una bona pretemporada que ha acabat amb l'equip imbatut: cinc victòries i tres empats.

El Llagostera tindrà tres baixes a la primera jornada: Ruyman encara es recupera de la seva lesió al genoll, Eloy Gila, d'un esquinç i Jordi López, d'unes molèsties al bessó.

L'Osasuna plantejarà un equip centrat en el planter i en seran vuit els que viatjaran amb l'equip d'Enrique Martín Monreal. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut