Mundial

Un grup d'aficionats xilens envaeix la sala de premsa de Maracanà per colar-se a l'estadi

Un centenar d'aficionats xilens sense entrada han envaït la sala de premsa de l'estadi de Maracanà i han fet destrosses al seu pas, amb la intenció d'accedir a l'estadi on ha de jugar la seva selecció contra Espanya, en un partit clau del grup B.

Actualitzat

Un centenar d'aficionats xilens sense entrada han envaït la sala de premsa de l'estadi de Maracanà amb la intenció d'accedir a l'estadi on ha de jugar la seva selecció contra Espanya, en un partit clau del grup B.

Els seguidors, vestits amb samarretes de la selecció sud-americana, han saltat el control que hi ha a l'entrada de la sala i n'han trencat alguns vidres. Una vegada a dintre, han començat a córrer d'un costat a l'altre buscant un accés a les grades. Com que no n'hi havia cap, han fet destrosses per intentar obrir-ne un i han tirat per terra càmeres de televisió i material de la premsa.

Finalment, han aconseguit arribar al passadís que porta a la gespa, però aquest no era el destí que buscaven. "La intenció era entrar a l'estadi, no al terreny de joc", ha dit un dels aficionats. Cap d'ells ha aconseguit l'objectiu. En no trobar sortida, no han presentat resistència quan la seguretat de l'estadi els ha reduït i els ha portat a una comissaria de policia ubicada dins del mateix estadi de Maracaná.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut