Umtiti continuarà amb un tractament conservador per les molèsties al genoll esquerre (@FCBarcelona_cat)
Barça

Umtiti no s'operarà del genoll esquerre i continuarà amb un tractament conservador

El central francès, assessorat pels metges de la Federació Francesa, visitarà aquest cap de setmana un centre especialitzat a Doha

Actualitzat

El Barça ha anunciat amb un comunicat que Samuel Umtiti no passarà pel quiròfan i que s'apostarà per continuar amb un tractament conservador per solucionar els seus problemes al genoll esquerre. Aquest divendres al matí hi ha hagut una reunió entre el jugador i els serveis mèdics del Barça, que seguien apostant per l'operació. Això, però, suposava uns cinc mesos de baixa, és a dir, pràcticament tota la temporada. 
   
Umtiti s'ha assessorat amb els metges de la Federació Francesa i, finalment, s'ha decidit a apostar novament pel tractament conservador. Aquest cap de setmana marxarà a Doha per visitar un centre recomanat, precisament, per la Federació Francesa.

Umtiti, que es va quedar fora de la convocatòria contra el PSV després de tornar a tenir molèsties en l'entrenament previ al partit, ha disputat un total de vuit partits aquesta temporada, set a la Lliga i un a la Lliga de Campions.

ARXIVAT A:
Umtiti
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut