Valverde no ha fet experiments a l'onze titular (@FCBarcelona_cat)
Lliga de Campions

Dembélé torna a l'onze titular i Umtiti és baixa d'última hora contra el PSV Eindhoven

Ernesto Valverde ha apostat per un onze inicial on destaca el retorn del francès, mentre que Umtiti ha quedat descartat per unes molèsties al genoll esquerre

Actualitzat

Ernesto Valverde va avisar que no faria experiments contra el PSV Eindhoven i ha complert la seva paraula. El tècnic del Barça ha apostat per un onze inicial en què destaca el retorn d'Ousmane Dembélé, que no era titular des del 6 de novembre passat contra l'Inter de Milà a la Champions. A banda del francès, també tornen a l'equip blaugrana Ivan Rakitic i Philippe Coutinho, un cop recuperats de les respectives lesions. 

Amb les nombroses baixes que arrossega el Barça, Valverde ha decidit que Messi actuï com a fals nou amb Dembélé i Coutinho a les bandes, mentre que al mig del camp Sergio Busquets estarà acompanayat per Rakitic i Arturo Vidal. L'únic canvi a la defensa respecte al partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid al Wanda és el retorn de Lenglet en lloc d'Umtiti, que és un dels tres descartats juntament amb Jokin i Riqui Puig. El central francès ha quedat fora de la convocatòria després de notar unes molèsties al genoll esquerre a l'últim entrenament.

ARXIVAT A:
DembéléUmtiti
Anar al contingut