Barça

Umtiti entra en la fase final de la recuperació

Valverde recuperarà el central francès per viatjar d'aquí a una setmana a Eibar

Jordi GrauActualitzat

Un cop en un entrenament amb la selecció francesa li va provocar una fissura en un dit del peu dret coincidint amb l'anterior aturada de seleccions del mes de setembre. Umtiti està complint terminis de recuperació i serà la gran novetat per viatjar d'aquí una setmana cap a Eibar en el retorn de la competició. Després d'unes setmanes de repòs absolut i de recuperació en solitari, la setmana que ve s'incorporarà als entrenaments amb el grup i rebrà l'alta mèdica.


El central francès no ha debutat encara aquesta temporada. Ja fa més d'un any que el dolor al cartílag del genoll esquerre s'ha convertit en un calvari, i per tant, malgrat que es recuperi bé de la lesió al peu, és una incògnita saber quines seran les prestacions d'Umtiti a partir d'ara.

En qualsevol cas, el retorn d'Umtiti és una bona notícia per a Valverde, que afronta el partit contra l'Eibar amb dèficit defensiu.
Piqué, castigat per acumulació de targetes, i el central del filial Araujo, que va ser expulsat amb vermella directa, són baixes segures.
Per tant, només Lenglet i Todibo estan disponibles. Si res es torça, els pròxims dies Umtiti serà el tercer central per viatjar cap a Eibar.

 

Anar al contingut