Neymar, en el moment de torçar-se el turmell dret
Neymar, en el moment de torçar-se el turmell dret
futbol

Tragicomèdia a París: esfereïdora lesió de Neymar i gol salvador de Messi

Al brasiler el tornen a visitar els fantasmes de Qatar, on no va poder ajudar la seva selecció tant com volia per una jugada semblant

Redacció Esport3Actualitzat

Si el punt dèbil d'Aquil·les era el taló, el de Neymar és el turmell dret. El brasiler s'ha tornat a torçar el mateix peu que el va obligar a perdre's dos partits del Mundial de Qatar. La imatge de la lesió, quan feia poc que havia arrencat la segona meitat del partit contra el Lilla, és de les que esgarrifen. No ha tingut més opció que ser retirat al 51 en llitera.

A l'espera de conèixer l'abast real d'aquest nou contratemps, queda en entredit la participació de Neymar en l'intent de remuntada del 8 de març a Munic. A l'Allianz Arena els francesos es juguen ser o no ser a la Champions, o dit d'una altra manera, evitar l'abisme cap a un nou fracàs del projecte d'Al-Khelaifi.

Messi tanca la setmana del (des)amor amb un petó a la xarxa

El migdia a París ha estat tragicòmic. El mateix Ney havia estat l'autor del 2-0 al minut 17, però lluny de sentenciar el matx, immediatament ha reaparegut l'irregular PSG que viu un febrer ple de decepcions. Els visitants han marcat el 2-1 al 24, el 2-2 al 58 i el 2-3 al 69.

Malgrat això, el guió del partit reservava un desenllaç especial. Mbappé ha fet l'empat firmant el doblet al 87 deixant-ho tot llest perquè Messi tanqués la setmana del (des)amor amb un petó a la xarxa. Com no podia ser d'una altra manera, amb una falta marca de la casa.

ARXIVAT A:
NeymarMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut