Trial

Toni Bou domina a la segona jornada del Gran Premi d'Espanya i es posa líder del Mundial a l'aire lliure

El pilot de Montesa va acabar segon a la primera jornada del GP que es disputa a Cal Rosal. Aquest diumenge, amb el seu primer lloc, ha sumat els punts necessaris per acabar líder del Mundial la primera prova del calendari

Actualitzat

Toni Bou (Montesa) ha guanyat la segona jornada del Gran Premi d'Espanya, prova que obre el Campionat del Món de Trial a l'aire lliure a Cal Rosal, al Berguedà, i s'ha situat líder del mundial. Bou busca la seva desena corona consecutiva en aquest mundial.

Dissabte, el pilot de Piera havia cedit davant d'Albert Cabestany (Sherco) pel dolor que li causava una lesió en els tendons de l'espatlla. Aquest diumenge Bou ha estat el millor amb 10 punts de penalització, 4 menys que Adam Raga (TRS) i 19 menys que James Dabill (Vertigo). Cabestany ha estat setè.

Bou, campió del món de trial en les modalitats d'interior i a l'aire lliure de forma ininterrompuda des de l'any 2007, lidera el Mundial del 2016 amb 37 punts, al davant de Raga amb 32 i Cabestany amb 29. La següent cita del campionat serà el Gran Premi del Japó, que es disputarà el 23 i 24 d'abril a Motegi.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut