Neymar, en una acció Brasil
Neymar, en una acció Brasil
futbol

"No conec cap Neymar dona que es quedi tres minuts a terra"

La defensa de l'Eintracht Sophia Kleinherne posa el jugador del PSG com a exemple de poca esportivitat

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dijous per fi s'apujarà el teló el Mundial femení d'Austràlia i Nova Zelanda. En les hores prèvies a la jornada inaugural, unes declaracions de Sophia Kleinherne, defensa d'Alemanya, han corregut per la xarxa com la pólvora. La jugadora de l'Eintracht ha llançat un dard a un crac del planeta futbol que no ha passat desapercebut. Ha estat mentre repassava per a PlayBoy els motius que han portat les internacionals germàniques a ser més populars que els seus homòlegs masculins.

"No conec cap Neymar femení. Per exemple, no conec cap jugador que es quedi dos o tres minuts a terra", ha estat com Kleinherne ha acusat de fingir al jugador del PSG. A banda de l'honestedat i l'esportivitat, per ella hi ha dos factors clau que expliquen que s'hagin disparat les dades d'audiència dels partits jugats per dones: un rendiment d'alt nivell basat en la passió i la motivació i l'accessibilitat de qui vol estar a prop de l'afició.

Kleinherne i les seves companyes són unes de les favorites per aixecar la Copa del Món el pròxim 20 d'agost. Si ho fessin es traurien l'espineta de la final de l'Eurocopa 2022, perduda contra Anglaterra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sophia (@sophia.kleinherne)

ARXIVAT A:
NeymarMundial Femení
Anar al contingut