Barça

Sopar de comiat del Barça a Busquets, que es deixa veure en un acte públic

Xavi ha donat festa als seus jugadors aquest divendres abans d'un cap de setmana en què poden proclamar-se campions de Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Setmana de comiats al Barça amb l'anunci del capità Sergio Busquets que deixarà el Barça. Totes les mirades estan posades en el 5 blaugrana, que aquest dijous ha assistit a un acte comercial amb altres jugadors de l'equip com Jordi Alba i Eric Garcia i les seves parelles. Busquets es va mostrar molt somrient en una setmana de tantes emocions i mostres d'estima.

Després de l'acte, els jugadors s'haurien reunit en un sopar de comiat a Busquets, segons informa Jijantes. No haurien transcendit imatges de la trobada.

Busquets ha assistit a molts sopars de comiat de jugadors emblemàtics del club que han anat abandonant el Barça. Ara ha estat el seu torn, després de 15 temporades i de ser l'únic reducte de l'equip titular de l'era Guardiola. Sergi Roberto és l'únic jugador que queda d'aquella generació d'or blaugrana.

Celebració del pas a la final de Wembley l'any 2011
Celebració del pas a la final de Wembley l'any 2011

Aquest divendres, Xavi ha donat festa als seus jugadors, que podrien ser campions de Lliga abans de jugar contra l'Espanyol, en cas que el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid no guanyin els seus partits respectius.

Descans de la plantilla abans del derbi contra l'Espanyol
Descans de la plantilla abans del derbi contra l'Espanyol

En cas de proclamar-se campions aquest cap de setmana a Cornellà-el Prat, dilluns hi haurà rua conjunta amb el Barça femení. Un escenari magnífic, també, per acomiadar el capità Busquets.

 

ARXIVAT A:
Busquets
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut