Sergio Busquets diu adeu
Barça

Sergio Busquets fa oficial la seva sortida del Barça

El capità blaugrana s'acomiada amb un emotiu vídeo que el Barça ha compartit a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

Un altre dels integrants del Barça més brillant de la història deixarà el club el 30 de juny. Sergio Busquets ha anunciat que no renovarà amb el club blaugrana quan acabi el seu contracte, i tancarà una etapa de 15 temporades, gairebé tota una carrera:

 

Busquets, que va arribar al Barça de juvenil i ha estat 15 temporades "al club de la meva vida", confirma en el seu vídeo de comiat que aquesta és la seva darrera temporada al Barça:

"Ha estat un camí inoblidable, des de petit havia somiat jugar amb aquesta samarreta i aquest estadi. La realitat ha superat tot el que vaig somiar."

"Ha estat un honor, un somni, un orgull, però tot té un inici i un final, i encara que no hagi estat una decisió fàcil ja ha arribat el moment."

Busquets, que al juliol farà 35 anys, és actualment el primer capità d'un equip amb el qual ha jugat 719 partits oficials entre totes les competicions, i ha marcat 18 gols. 

Busquets, fill del també exblaugrana Carlos Busquets, va debutar al primer equip de la mà de Guardiola, que el va consolidar com una pedra angular del seu sistema jugant com a mig centre. Amb el Barça ha guanyat 32 títols, entre ells 3 Champions, 8 Lligues, 7 Copes o 3 Mundials de Clubs. Amb la selecció espanyola ha guanyat el Mundial del 2010 i l'Eurocopa del 2012.    

Falta veure si la decisió de Busquets implica també que Messi no tornarà al Barça, tenint en compte la seva bona amistat. Algunes informacions apuntaven que els dos jugadors es retrobarien en un futbol menys competitiu, com l'àrab o el nord-americà.

ARXIVAT A:
Busquets
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut