Javier Tebas, president de LaLiga (EFE)
Javier Tebas, president de LaLiga (EFE)
Futbol

S'han acabat les palanques: la Lliga comunica al Barça que no n'acceptarà més

Javier Tebas ha dit al Barça que la venda de patrimoni no servirà per augmentar el fair play financer

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ja sap que activar més palanques no els servirà per poder inscriure més jugadors. Segons ha informat la Cadena SER, Javier Tebas no permetrà que la venda de patrimoni serveixi per augmentar el fair play financer dels blaugrana.

En aplicació de la norma que la Lliga va instaurar durant la pandèmia, el Barça podria seguir venent patrimoni, però el límit salarial ja no variaria.

Per tant, si el Barça vol comptar amb Kounde, que podria marxar lliure si no està inscrit abans del 31 d'agost, i inscriure els nous fitxatges que poden arribar, com Marcos Alonso, haurà d'optar per les diferents vies que té sobre la taula.

Una opció és la sortida de jugadors. Amb Memphis i Aubameyang amb operacions avançades amb Juventus i Chelsea, respectivament, i amb el futur de Frenkie de Jong i Dest a l'aire, els blaugrana han de resoldre la situació de Braithwaite i Umtiti, jugadors amb qui no compta Xavi Hernández.

L'altra opció és la rebaixa salarial de la fitxa de Piqué i el diferiment del sou de Sergio Busquets, però ara mateix aquestes operacions es troben en "stand by". Hi ha, a més, altres casos, com el de Pjanic, en què també s'està mirant de rebaixar-li el sou per disminuir massa salarial.

Anar al contingut