Miralem Pjanic es queda al Barça
Miralem Pjanic es queda al Barça
BARÇA

La segona oportunitat de Pjanic

Diumenge podria fer de Busquets a Anoeta, mentre club i jugador negocien una rebaixa salarial

Redacció Esport3Actualitzat

Canvi d'escenari radical en la vida de Miralem Pjanic. El bosnià, relegat a l'ostracisme més absolut per Ronald Koeman, va haver de marxar cedit al Besiktas a la recerca dels minuts perduts. Un cop finalitzada la cessió, Xavi li va donar l'oportunitat a la gira nord-americana i la va aprofitar. Tant és així, que Pjanic ha convençut el tècnic de Terrassa i podrà demostrar la seva vàlua vestit de blaugrana. Aquestes són les virtuts que en destaca l'entrenador barcelonista.

"Ens dona molt amb la pilota als peus. Troba molt bé els interiors. Té una capacitat i una visió de joc exclusiva, intentant jugar sempre al primer toc. Sempre mira endavant, busca molt bé les passades al davanter centre, obre bé a l'extrem... No hi ha gaires jugadors com ell."

Aquests elogis converteixen Pjanic en un dels candidats a substituir Busquets diumenge a Anoeta. El de Badia no pot jugar després de la seva expulsió en el primer partit contra el Rayo Vallecano. Xavi, això sí, té més opcions, com Frenkie de Jong, Sergi Roberto o Kessie. Pjanic, per cert, està negociant amb el club una rebaixa del sou que el recol·loqui dins de la nova escala salarial dissenyada per la directiva de Laporta.

Anar al contingut