Jules Kounde durant la seva presentació amb el Barça
Jules Kounde durant la seva presentació amb el Barça (EFE)
Barça

Koundé podria marxar lliure si no és inscrit abans del 31 d'agost

El programa "Què t'hi jugues" ha tret a la llum la clàusula del contracte per la qual el francès podria deixar el Barça abans d'hora

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández tenia entre cella i cella el fitxatge de Jules Koundé. Per al tècnic egarenc era una peça clau per al seu projecte, i la directiva blaugrana va fer tot el possible per poder incorporar el central, però el seu pas pel Barça podria ser més breu de l'esperat.

Tal com ha informat el programa de la Cadena SER "Què t'hi jugues", el contracte del francès té una clàusula que pot anar en contra del club blaugrana. De fet, és la mateixa que ja tenien Andreas Christensen i Franck Kessie. I és que si el Barça no inscriu Kounde a la Lliga abans del 31 d'agost, el jugador pot marxar lliure.

Segons la mateixa informació, si es produís aquesta situació, el Barça hauria de pagar dos milions i mig d'euros al Sevilla per les variables pactades en el fitxatge del francès.

Malgrat tot, el club confia a poder inscriure el francès en el temps establert. Per aconseguir-ho, el club necessita alliberar massa salarial i la xifra necessària es podria obtenir amb la venda d'alguns jugadors. Els que estan més a prop de marxar son Aubameyang i Memphis, que podrien fitxar pel Chelsea i la Juventus, respectivament. A més de Kounde, el Barça també hauria de fer espai per a Marcos Alonso si el madrileny acaba al conjunt blaugrana.

Anar al contingut