Espanyol

Sergi Darder: "Tenia moltes ganes de tornar" a l'Espanyol

El migcampista mallorquí, cedit a l'Espanyol

Actualitzat

El migcampista Sergi Darder, que ha arribat com a cedit a l'Espanyol procedent de l'Olympique de Lió, ha assegurat que tenia "moltes ganes de tornar" a l'entitat blanc-i-blava. Serà la seva segona etapa per al mallorquí al club, que pot exercir una opció de compra de 8 milions d'euros al final de la temporada per quedar-se'l.

"Tenia moltes ganes de tornar. Ho veia possible, però també difícil quan vaig començar a jugar de titular. Al final, vist l'interès i les ganes, es va fer un esforç", ha dit. "Vull donar-li les gràcies al Lió, em vaig sentir com a casa. No parlava l'idioma i a l'inici no parlava amb ningú, però tots em van acollir com a casa. Vull també agrair les facilitats que han posat", ha insistit.

El mallorquí ha recordat els seus inicis en l'Espanyol i com amb 13 anys va marxar de casa. "Són moments difícils, però volia jugar a Primera amb l'Espanyol. Tenia una espina clavada, per mala sort vaig haver de marxar. Aquests dos últims mesos no van ser els mateixos a Lió, no em sentia del tot bé, i ho vaig dir clar. No era el mateix. Les ganes d'un jugador són clau i aquí crec que em puc sentir important", ha dit.

"Quan hi ha jugadors de casa és l'equip que portes en el cor. Dones el 110%. Quan vas a un altre equip i país no pots donar més del 100%. Això em pot ajudar molt. Vull que ens consolidem en les places altes de la classificació, sent conscient que hi ha molts equips de nivell", ha confessat el balear.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut