Barça

Segons la BBC, l'Arsenal reconeix que haurà de vendre Cesc si el Barça millora la seva oferta

Fonts oficials de l'Arsenal han reconegut a la BBC que si arriba una oferta "suficient" del Barça, el club anglès estaria disposat a vendre Cesc Fàbregas. La mateixa font ha reconegut al mitjà britànic que la setmana passada els barcelonistes van presentar una oferta formal pel jugador que va ser rebutjada immediatament. S'especula que els blaugranes van oferir una quantitat que no arribava als 30 milions d'euros. Segons aquesta informació, el Barça podria millorar l'oferta en els propers dies. Si aquesta és prou "atractiva", l'Arsenal accediria a tancar l'operació. El migcampista català, que aquests dies està de vacances a Catalunya, ja ha fet arribar a l'Arsenal, com a mesura de pressió, que no vol presentar-se al primer entrenament dels "gunners" el dia 5 de juliol.

Actualitzat
Aquest cop sí que sembla que Cesc s'acabarà posant la samarreta blaugrana. A Anglaterra consideren possible que l'acord entre l'Arsenal i el Barcelona es tanqui aquesta setmana. Segons la BBC, el club anglès està disposat a traspassar el jugador si el Barcelona augmenta l'oferta inicial d'uns 30 milions d'euros. L'Arsenal en demana uns 50. El punt intermedi seria uns 40, però el Barça ja ha dit que no està disposat a arribar a aquesta xifra. I el desenllaç ha de ser ràpid perquè l'equip de Wenger comença la pretemporada la setmana que ve. De fet, a la botiga oficial de l'Arsenal ja han començat a retirar tot el que està relacionat amb el futbolista d'Arenys.

Els que sembla que no s'ho acaben de creure són Sergio Busquets i el porter Víctor Valdés. Per tots dos, Cesc és totalment compatible amb Thiago. Durant la presentació d'un campus infantil a Badia del Vallès, la seva localitat d'origen, Busquets va dir que seria "un luxe" per al Barça que un futbolista com Cesc pogués pertànyer a la plantilla de Pep Guardiola. "Cada any passa el mateix. Aquest any sembla que està més a prop i al final, a poc a poc, tant de bo aquest any sigui el definitiu i puguem tenir-lo al nostre costat", va explicar Busquets. En qualsevol cas, l'internacional espanyol no creu que el joc de Cesc sigui incompatible amb cap dels altres centrecampistes de la plantilla i, a més, la temporada és molt llarga i a la mateixa sempre hi ha oportunitats per a tots. "Tant Cesc com Thiago (Alcàntara), Seydou (Keita), Xavi (Hernández) o com qui jugui d'interior, tots són compatibles. Sense anar més lluny, l'any passat també es deia el mateix de mi i de Mascherano i hem jugat moltíssims minuts junts", va recordar el del planter barcelonista.

Valdés no es va estar de qualificar de negativa la marxa de Bojan. Per cert, el Barcelona ha anunciat que no renovarà el contracte del pare de Bojan, que era observador de la secretaria tècnica del club.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut