Barça

Víctor Valdés: "Ajuntar Thiago i Cesc no seria cap problema per al Barça"

El porter blaugrana Víctor Valdés va explicar que "no seria cap problema" per al Barça que Thiago Alcántara i Cesc Fàbregas coincidissin a l'equip, en relació amb el debat generat sobre la continuïtat de l'hispanobrasiler davant una possible arribada del jugador de l'Arsenal. "Són jugadors amb molta classe i talent. A l'hora de congeniar hem vist que en altres casos ha funcionat, de manera que no suposaria res negatiu per a l'equip. Disposaríem de jugadors amb classe al centre del camp, no hi hauria cap problema", va declarar Valdés. El porter va apadrinar la 18a edició de la campanya solidària "Mulla't per l'esclerosi múltiple", a l'Hospital de Dia de la Fundació Esclerosi Múltiple, on va comentar també alguns aspectes de l'actualitat del club català.

Actualitzat
Poc sorprès es va mostrar en ser interrogat sobre el fitxatge de Cesc. "Ja m'esperava aquesta pregunta. Ho vaig dir fa uns quants dies: és el cas de l'estiu, cada temporada és el mateix", va fer broma el porter, que no va escatimar elogis cap al que va ser el seu company a la Masia. "És un jugador molt vàlid per al Barça, molt bon jugador, amb molta tècnica, que sap el que és jugar amb aquesta samarreta. La seva incorporació seria molt positiva per a l'equip, però no depèn de nosaltres", va explicar Valdés.

En tot cas, va assegurar que no té "cap pista" sobre el futur del capità de l'Arsenal. "Estic una mica desconnectat, però sé que té la il·lusió de tornar al Barça i es fa tot el possible perquè així sigui", va reconèixer. I és que a qui ja s'ha convertit en l'estrella de la rumorologia de fitxatges blaugrana de cada estiu "també se li havia acabat l'etapa l'any passat i encara segueix a Londres", va recordar Valdés amb prudència. "A poc a poc, a aquest pas, al final acabarà aquí", va ironitzar. "La il·lusió del jugador és tornar al club de la seva vida, el que el va veure néixer, però suposo que caldrà fer altres esforços", va insinuar.

Lamenta que marxi Bojan

D'altra banda, Valdés va lamentar també la "notícia negativa" que podria suposar l'adéu de Bojan Krkic, que podria recalar a les files de la Roma de Luis Enrique, a la sèrie A italiana. "És un molt bon amic, un noi genial i un jugador molt bo per al Barça. Si és positiu per a ell me n'alegraré", va afegir. Sota el seu punt de vista, la trajectòria de Bojan "no ha estat qüestió de mala sort, sinó que no ha tingut a vegades els minuts que desitjava i potser els ha de buscar fora. Però és un jugador molt vàlid per al Barça".

També va celebrar l'Europeu sub-21 assolit pel mateix Bojan i els seus companys Thiago i Montoya: "Fa molta il·lusió veure com els companys guanyen un títol molt important per a ells, i és fonamental per al futbol espanyol que aquestes seleccions aconsegueixin títols importants."

Finalment, el porter català, trofeu Zamora la temporada passada, no va voler deixar escapar una referència al màxim rival, el Reial Madrid, en considerar que la resposta del president blaugrana, Sandro Rosell, "va estar molt bé, igual que la de tota la junta directiva i tots els companys durant tota la temporada". "Han estat al costat de l'equip. Això és important per als jugadors", va sentenciar.

Busquets també parla de Cesc

Un altre dels jugadors del Barça que es va referir al possible fitxatge de Cesc Fàbregas va ser Sergio Busquets. El migcampista no va amagar el seu desig per l'arribada del d'Arenys, que veu totalment compatible amb Thiago Alcántara. Sergio Busquets va presentar a Badia del Vallès la segona edició del seu Campus d'Estiu, que se celebra al poliesportiu que porta el seu nom. A les seves ordres, més de dos-cents nens s'entrenaran durant les pròximes dues setmanes.

A més de rebre les lliçons del futbolista del Barça, els més petits podran aprendre amb els consells del seu pare, l'exporter del Barça Carles Busquets, i el germà de Sergio, Aitor Busquets, que col·laboren activamemt en aquesta iniciativa del jugador culer.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut