Leo Messi a la Copa Amèrica (Reuters)
Futbol

Segons el diari "Olé", Leo Messi rectifica i tornarà a jugar amb la selecció argentina

Segons publica el diari "Olé", el crac del Barça rectificarà i tornarà a jugar amb la seva selecció. El diari informa que Bauza, nou seleccionador "albiceleste", viatjarà la setmana que a Barcelona per trobar-se amb l'astre blaugrana

Actualitzat

Leo Messi continuarà jugant amb la selecció argentina. Així ho publica el diari "Olé", que assegura que Bauza, el nou seleccionador "albiceleste", viatjarà la setmana vinent a Barcelona per trobar-se amb el davanter blaugrana. Segons la informació que publica el diari argentí, en aquesta trobada, Messi confirmarà al seleccionador que està disponible per a les pròximes convocatòries de la selecció de l'Argentina: l'1 de setembre, davant l'Uruguai, a Mendoza, i el 6 de setembre, contra Veneçuela, a Mérida.

Messi va anunciar la seva retirada de la selecció "albiceleste" després la gran decepció que va significar perdre la final de la Copa Amèrica, però sembla que l'arribada del nou tècnic el pot fer canviar d'opinió. Bauza té clar quina és la seva primera missió.  "Messi és un jugador massa important perquè falti en un equip. L'Argentina no es pot permetre el luxe de no comptar amb ell. Però el que mirarem és de parlar amb ell per veure si canvia d'idea i se suma a la selecció", ha declarat Bauzá.

Anar al contingut