El Terrassa ha tancat la temporada en el sisè lloc al seu grup de la Segona Federació (Terrassa FC)
Futbol

S'assabenta per Twitter que no continuarà al Terrassa

Albert Vivancos "Vivi" s'ha mostrat sorprès després de veure la llista de baixes del club a Twitter

Redacció Esport3Actualitzat

El final de temporada és temps de reconfigurar plantilles, i les llistes d'altes i baixes estan a l'ordre del dia pel que fa als equips que ja no tenen res en joc. Un d'ells és el Terrassa FC, que va acabar la temporada a la Segona Federació fora de la zona de play-off d'ascens per quatre punts.

El club egarenc ha comunicat aquest divendres tres baixes, les de Fran González, Vivi i Karim. El primer s'ho ha pres bé i ha publicat un missatge d'agraïment a les xarxes socials:

 

Vivi, com és més conegut Albert Vivancos, també ha enviat un missatge d'agraïment, però abans ha confessat que s'ha assabentat de la notícia a través de les xarxes:

El jugador de Bescanó haurà militat només una temporada al Terrassa. Molt condicionat per les lesions, Vivi només ha pogut jugar nou partits i un total de 372 minuts, segons els comptes del club.  

Es dona la circumstància que el Terrassa va destituir el mes passat el tècnic Jordi López de manera fulminant després que aquest anunciés durant una roda de premsa prèvia a un partit que no continuaria en el càrrec la temporada següent. El club va argumentar que aquella no era la manera de comunicar-ho.

 

Anar al contingut