Jordi López saludant durant un partit del Terrassa
Jordi López deixa el Terrassa en el sisè lloc de la classificació (@TerrassaFC)
Futbol

El Terrassa destitueix l'entrenador, Jordi López, de forma fulminant

El tècnic havia anunciat per sorpresa que no renovaria el contracte, i el Consell d'Administració ha decidit cessar-lo immediatament

Redacció Esport3Actualitzat

Hores convulses al Terrassa FC. En un cap de setmana clau per a l'equip, encara amb aspiracions de jugar el play-off d'ascens a la Primera RFEF, el club egarenc ha decidit destituir l'entrenador, Jordi López, per l'anunci que ha fet en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Espanyol B. El tècnic ha explicat davant dels mitjans que no continuaria la temporada que ve a la banqueta terrassenca, sense notificar-ho abans a la junta directiva.

El Terrassa, en un contundent comunicat, ha definit la conducta de López de "falta de respecte inacceptable" i ha lamentat el moment escollit, quan l'equip afronta les dues últimes jornades de la temporada amb opcions de classificar-se per al play-off i en plena lluita per jugar la Copa del Rei.

El club egarenc ha anunciat la destitució tant de Jordi López com del seu ajudant, Pere Tarradellas. El nou entrenador serà Lluís Macià, fins ara coordinador del futbol 11. Debutarà aquest mateix diumenge (12.00) contra l'Espanyol B.

 

Anar al contingut