El camp del Burnley, nevat
Un operari traient neu del terreny de joc (Reuters)
Futbol Internacional

La neu, protagonista de la jornada a la Premier League

La gran quantitat de neu acumulada sobre el terreny de joc ha obligat a ajornar el partit entre el Burnley i el Tottenham Hotspur

Redacció Esport3Actualitzat

La neu s'ha convertit en la gran protagonista del cap de setmana, amb la primera gran nevada general de la temporada d'hivern. Les precipitacions s'han patit en l'àmbit esportiu, on s'han arribat a suspendre alguns partits de futbol. Un d'ells ha estat el duel de la Premier League entre el Burnley i el Tottenham Hotspur. 

La gran quantitat de neu que ha caigut sobre l'estadi, el Turf Moor, ha obligat a ajornar l'inici del partit. I és que la neu ha cobert completament el terreny de joc, i ha fet que la pràctica del futbol fos impossible. Aquest, però, no ha estat l'únic partit que s'ha vist afectat per la neu. El Manchester City ha rebut el West Ham en un Etihad Stadium cobert per la neu.


Vitòria i Pamplona, les nevades de la jornada a la Lliga

A la Lliga espanyola també es va veure afectat el partit entre l'Alabès i el Celta, que van acabar guanyant els visitants. A la segona part del duel va començar a nevar amb força i es va necessitar canviar el color de la pilota perquè es pugués distingir.

Aquest diumenge, el Sadar de Pamplona també s'ha llevat emblanquinat. Els operaris de l'Osasuna, però, tenen temps fins demà al vespre per retirar la neu del camp. Dilluns a les 21.00 reben la visita de l'Elx, que just avui ha anunciat el nom del seu nou entrenador, Francisco.

Anar al contingut