Francisco fitxa fins a finals de temporada (@elchecf)
Francisco fitxa fins a finals de temporada (@elchecf)
Futbol

Francisco, nou entrenador de l'Elx

El conjunt de la ciutat de les palmeres ha pensat en l'ex del Girona per treure l'equip de la zona de descens

Redacció Esport3Actualitzat

Francisco va estar a un partit de tornar a Primera Divisió amb el Girona, però el Rayo Vallecano ho va impedir en aquell fatídic partit de la promoció d'ascens. Quatre mesos més tard, el tècnic d'Almeria entrenarà a la màxima categoria però ho farà a la banqueta de l'Elx, tal com ha anunciat fa uns minuts el club il·licità via Twitter:

Arriba per fer-se càrrec de l'equip fins a finals de temporada. A Elx volen que s'erigeixi en el remei a la mala dinàmica que els ha enfonsat a la divuitena posició de la classificació, amb 11 punts i només 2 partits guanyats, tot i que a només un de les places que es troben fora del descens. Aquesta jornada, els valencians juguen dilluns a les 21.00 al camp de l'Osasuna, on encara seguiran sota les ordres de l'interí Sergio Mantecón. 

Francisco, que substituirà el destituït Fran Escribá, ocuparà la setena banqueta de la seva etapa com a entrenador, després de les de l'Almeria – filial i primer equip -, UCAM Murcia, Lugo, Osca i Girona. Un altre antic tècnic dels gironins, Pablo Machín, havia entrat a les travesses per seure a la banqueta de l'Elx.

 

Anar al contingut