Els mecànics porten el cotxe de Hamilton al box de Mercedes (Reuters)
Els mecànics porten el cotxe de Hamilton al box de Mercedes (Reuters)
Fórmula 1

Rosberg aprofita els problemes de Hamilton per dominar la segona sessió lliure del Gran Premi de Singapur

El líder del mundial, Hamilton, no ha pogut acabar la segona sessió d'entrenaments a Marina Bay per uns problemes mecànics. El seu company d'escuderia, Rosberg, ho ha aprofitat per marcar el millor temps.

Actualitzat

El pilot de Mercedes Nico Rosberg ha marcat el millor temps en el segon entrenament lliure del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1, disputat aquest divendres al circuit de Marina Bay. La sessió s'ha fet de nit a Singapur i amb llum artificial, les mateixes condicions de la cursa de diumenge.

L'alemany, guanyador de les últimes dues curses a Spa-Franchorchamps (Bèlgica) i Monza (Itàlia), ha fet la seva millor volta amb rodes supertoves, al davant del pilot finlandès de Ferrari Kimi Räikkönen. El jove holandès Max Verstappen, l'home més ràpid dels primers entrenaments, ha marcat el tercer millor temps i ha superat el seu company a Red Bull, l'australià Daniel Ricciardo.

El líder del Mundial amb dos punts d'avantatge sobre Rosberg, Lewis Hamilton (Mercedes), ha estat el setè a la classificació. El britànic ha donat per acabada la feina mitja hora abans del límit del temps, sembla que per un problema hidràulic del seu cotxe. Carlos Sainz (Toro Rosso) ha estat vuitè i Fernando Alonso (McLaren) novè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut