Cristiano Ronaldo i Leo Messi als premis The Best 2017
Cristiano Ronaldo i Leo Messi als premis The Best 2017
Futbol

"Ronaldo només té una ambició, acabar la seva carrera amb més Pilotes d'Or que Messi"

El redactor en cap de France Football revela una conversa que va tenir amb el mateix CR7 en una de les gales de la Pilota d'Or

Redacció Esport3Actualitzat

Dilluns es donarà a conèixer el guanyador de la Pilota d'Or 2021. Després d'un any d'absència per la Covid-19, France Football tornarà a fer entrega del guardó, en una gala que es podrà seguir en directe per Esport3, a les vuit del vespre. L'argentí Leo Messi és un dels grans favorits per endur-se el trofeu, que rebria per setena vegada.

Precisament n'ha parlat el redactor en cap de France Football, Pascal Ferré, que ha revelat una breu conversa que va tenir amb Cristiano Ronaldo en una de les gales celebrades. El portuguès, de moment, té cinc Pilotes d'Or, una menys que l'argentí.

"Ronaldo només té una ambició i és acabar la seva carrera amb més Pilotes d'Or que Leo Messi. Ho sé perquè ell mateix m'ho va dir."

Després de sis anys al càrrec, Ferré presumeix de l'excel·lent organització de la Pilota d'Or, que permet mantenir en secret fins a l'últim moment qui és el guanyador del premi. 

"És el sisè any que en soc el responsable i fins ara no he comès ni un sol error. No vull enganyar ningú, no puc dir el nom perquè ni els mateixos guanyadors ho saben."

Anar al contingut