Riqui Puig, celebrant el seu últim gol contra l'Osasuna
Riqui Puig, celebrant el seu últim gol contra l'Osasuna
Barça

Riqui Puig: un talent que mai va convèncer el Camp Nou

El de Matedepera mai s'ha pogut consolidar al primer equip, ni amb Valverde, que el va fer debutar, ni amb cap altre entrenador. Ara posa rumb a la lliga nord-americana

Xavi LemusActualitzat

Riqui Puig va debutar al Camp Nou el 5 de desembre del 2018 en partit de Copa contra la Cultural Lleonesa, i ho va fer amb bona nota en forma d'assistència de gol a Denis Suárez. La seva arribada al primer equip va generar moltes expectatives, més mediàtiques que no pas futbolístiques, atenen ta  la seva posterior trajectòria.

Durant les 4 temporades en dinàmica del primer equip, el seu lloc habitual ha estat a la banqueta, i la seva participació s'ha limitat en la majoria d'intervencions a fer de relleu a la part final d'alguns partits. En total ha disputat 58 partits oficials i ha marcat 4 gols.

Malgrat el seu innegable talent amb la pilota als peus, el seu físic i, de vegades, poc rigor tàctic han provocat que no hagi entrat en els plans de cap dels entrenadors que ha tingut com a integrant de la primera plantilla. Ni Valverde, ni Setién, ni Koeman, ni tampoc Xavi han acabat de confiar-hi. Així ho valorava, fa poc, el tècnic de Terrassa.

"Té una competència ferotge i és una pena perquè s'entrena molt bé. És un professional. Sap greu no donar-li més minuts perquè té davant futbolistes de molt nivell."

Ara se li obren les portes del futbol dels Estats Units, on hi arriba amb un contracte per aquesta temporada i 3 més. Allà podrà intentar reconduir la seva carrera, agafant confiança i creixent com a jugador. Si ho aconsegueix, el futbol europeu podrà tornar a picar a la seva porta.

Anar al contingut