Ricky Rubio ha estat presentat com a nou jugador dels Minnesota Timberwolves
NBA

Ricky Rubio: "Soc un jugador diferent de quan vaig venir a Minnesota"

El base del Masnou assegura que torna al Timberwolves, l'equip on va començar la seva carrera a l'NBA al 2011, sent millor jugador i millor persona

Ricky Rubio ha assegurat durant la seva presentació com a nou jugador dels Minnesota Timberwolves que tornar a l'equip on va començar la seva carrera a l'NBA al 2011 és com tornar a casa i que ho fa sent millor jugador i millor persona.

"Soc un jugador diferent de quan vaig venir aquí i quan vaig marxar. Tinc molta més experiència, especialment en l'NBA, com a persona i jugador. És un bon moment. He millorat com a jugador, però també com a persona. Tot el que ha passat en la meva vida personal m'ha ajudat a créixer com a jugador també".

El base del Masnou ha admès que no esperava ser traspassat pels Phoenix Suns, però que el seu retorn als Wolves arriba en un bon moment.

"Em sento bé per tornar. Hi ha moltes cares i llocs familiars. Sento que pertanyo a aquest lloc. És una mica estrany amb la COVID-19 perquè no podem entrenar com un equip, però la normalitat tornarà. Ens hem d'adaptar. És bo estar de tornada"

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut