Ricky Rubio no esperava el seu traspàs als Oklahoma City Thunder
NBA

Ricky Rubio: "Sé com funciona això, però hi ha formes i formes"

El base del Masnou ha mostrat la seva sorpresa pel seu traspàs dels Phoenix Suns als Oklahoma City Thunder en una entrevista al programa "La Ventana", de la Cadena SER

Ricky Rubio va mostrar ahir la seva incredulitat pel seu recent traspàs als Oklahoma City Thunder en un breu missatge a través de les xarxes socials. Al base català, que només li quedava un any de contracte amb els Phoenix Suns, el va agafar per sorpresa aquest canvi d'aires i ha mostrat el seu malestar per les formes de la franquícia d'Arizona en una entrevista al programa "La Ventana", de la Cadena SER.

"Sé com funciona això i que, quan signes un contracte, acceptes les condicions, però hi ha formes i formes. Els jugadors som uns privilegiats, però els que s'encarreguen d'aquestes coses han d'entendre que, a més de jugadors, som també persones".

El jugador del Masnou, de 30 anys, va ser el base titular dels Suns la temporada passada i malgrat el seu bon rendiment, ha acabat entrant en un intercanvi camí del seu quart equip a l'NBA.

"Quan van començar els rumors sobre el meu traspàs, vaig trucar a la meva gent i em van dir que el meu nom no estava sobre la taula. Quan estàs involucrat en un projecte t'hi deixes la pell i veus que vas funcionant, que a la primera, te n'hagis d'anar!"

Ricky Rubio ha descartat de moment el seu retorn al bàsquet europeu i ha assegurat que buscarà extreure el costat positiu d'aquesta nova experiència a la seva carrera esportiva.

"Quan les coses es compliquen, cal treure el caràcter i posar més llenya al foc. Si no vols que et passin aquestes coses, has de ser el millor del món per poder prendre les teves pròpies decisions".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut