Jonathan Rea
Jonathan Rea lidera a plaer el mundial de Superbikes (worldsbk.com)
Motor

Rea no perdona en la segona cursa dels Estats Units i obté la novena victòria en la temporada de Superbikes

Els seus companys al podi han estat els habituals Tom Sykes i Chaz Davies; Xavi Forés ha tornat a ser cinquè i Jordi Torres ha abandonat per una caiguda

Actualitzat

El britànic Jonathan Rea ha aconseguit aquest diumenge la novena victòria de la temporada al Mundial de Superbikes en guanyar la segona cursa de la cita dels estats Units, disputada al circuit californià de Laguna seca, un triomf que el referma en el liderat de la general.

Rea ha guanyat amb autoritat al davant de Tom Sykes, el seu company a Kawasaki, i de Chaz Davies, que l'havia superat en la cursa de dissabte. Ja fora del podi, els han seguit Marco Melandri i Xavi Forés, que ha repetit el cinquè lloc de la jornada anterior.

El vigent campió portava tres curses sense guanyar (les dues de Misano i la primera de Laguna Seca) i ara ja acumula 47 victòries en l'especialitat de Supebikes. Ara, deixa Laguna Seca amb 341 punts en el campionat, 59 més que Sykes i 115 de marge sobre Davies.

Román Ramos s'ha classificat en la dotzena posició, mentre que Jordi Torres ha abandonat per una caiguda sense conseqüències quan només s'havien fet sis voltes i rodava en el sisè lloc.

El Mundial de Superbikes es reprèn del 18 al 20 d'agost al Lausitzring alemany i, com sempre, es podrà seguir en directe per Esport3.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut