Chaz Davies
Chaz Davies, en el mític revolt del llevataps de Laguna Seca (worldsbk.com)
Motor

Chaz Davies s'imposa a Jonathan Rea en la primera cursa de la ronda dels Estats Units de Superbikes

El pilot gal·lès ha resistit la pressió del líder, que s'ha conformat amb el segon lloc; Tom Sykes completa un altre triplet britànic

Actualitzat

Chaz Davies s'ha retrobat amb la victòria en la primera cursa de la ronda nord-americana del mundial de Superbikes, que es fa aquest cap de setmana al circuit de Laguna Seca. El pilot gal·lès no guanyava des del doblet que va aconseguir a Itàlia tot just fa dos mesos i es reivindica després d'una sèrie de curses desafortunades en què algunes caigudes l'han apartat del podi.

El segon lloc ha estat per al vigent campió i líder destacat del campionat, Jonathan Rea, que ha pressionat, però que no ha pogut superar Davies en l'última recta. Tot i així, el nord-irlandès és una mica més líder, en haver-li tret més punts a Tom Sykes, que ha estat tercer després d'haver liderat la prova durant algunes voltes.

De fet, Sykes ha estat una de les víctimes retratades en l'esplèndida cursa que Davies ha fet, que ha remuntat des de posicions endarrerides. L'avançament que li ha fet a la mítica zona del llevataps es recordarà com el moment més espectacular del cap de setmana.

En la classificació provisional, Rea ja suma 316 punts, per 262 de Sykes i 210 de Davies.

La primera jornada als Estats Units també ha vist bones actuacions de Xavi Forés, que ha estat cinquè, i de Jordi Torres, que ha acabat setè.

 

Anar al contingut