Barça

Rakuten serà el nou patrocinador principal del Barça

L'empresa japonesa de comerç en línia substituirà Qatar Airways a la samarreta del primer equip a partir de l'1 de juliol de l'any que ve

Actualitzat

L'empresa japonesa Rakuten serà el nou patrocinador principal del Barça, segons ha avançat Mundo Deportivo i ha pogut confirmar Catalunya Ràdio. Rakuten és una de les empreses de venda per internet més important del món, amb més de 50 milions d'usuaris, i ha diversificat els seus àmbits de negoci.

El club anunciarà oficialment el nom del nou patrocinador a partir de les 14.00 i també oferirà detalls sobre l'acord, que serà vigent a partit de l'1 de juliol del 2017, un dia després que expiri el patrocini amb Qatar Airways, empresa que podria allargar la seva vinculació amb el Barça però en un pla secundari.

El Barça ja va requerir els serveis de Rakuten quan l'any 2006 va decidir llançar una versió del seu portal en japonès i adaptar els seus continguts al mercat nipó. 

L'equip blaugrana no serà el primer que patrocini Rakuten: els jugadors del Vissel Kobe japonès porten l'emblema de la marca al seu pit. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut