Gerard Piqué torna a entrenar-se amb el grup (@FCBarcelona_cat)
Barça

Piqué i Araujo tornen a entrenar-se amb el grup abans del PSG

Els dos centrals blaugranes es recuperen de les respectives lesions i Koeman podria comptar amb ells per al partit de dimarts

Redacció Esport3Actualitzat

La defensa ha estat un dels principals problemes del FC Barcelona aquesta temporada. Les lesions d'Umtiti i Piqué van obligar Ronald Koeman a donar la titularitat a Ronald Araujo. El tècnic, fins i tot, ha necessitat els serveis d'Òscar Mingueza, del Barça B. Malgrat tot, sembla que la situació comença a millorar de cara a la gran cita dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Tant Gerard Piqué com Ronald Araujo han tornat a entrenar-se amb el grup i podrien arribar per al partit contra el PSG d'aquest dimarts. L'uruguaià és qui té més a prop la recuperació, ja que podria jugar infiltrat contra el conjunt parisenc. Per altra banda, l'estat físic del català és una incògnita, tot i que ell mateix va explicar a les xarxes socials que té bones sensacions.

Jornada electoral

Precisament Gerard Piqué ha protagonitzat una de les anècdotes de la jornada electoral. El blaugrana ha compartit un post a les xarxes socials on se'l veu votant i amb un president de la mesa molt especial per a ell.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut