Ousmane Dembélé, centenari (@FCBarcelona_cat)
Barça

Ousmane Dembélé, centenari amb el FC Barcelona

El jugador blaugrana va disputar davant l'Alabès el partit número 100 amb la samarreta del FC Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman va donar descans a molts titulars al partit contra l'Alabès. Un d'ells era Ousmane Dembélé. El francès va sortir al terreny de joc a les acaballes del matx, però ja en va tenir prou per sumar el seu partit número cent amb el FC Barcelona. El blaugrana arriba a la xifra en el seu millor moment al club, amb estabilitat i una bona aportació golejadora aquesta temporada.

Dembélé va arribar al club blaugrana l'estiu del 2017, després de la sortida de Neymar, i es va convertir en un dels fitxatges més cars de la història. El FC Barcelona en va pagar 105 milions d'euros al Dortmund més 40 en variables. En aquests anys, la polèmica ha perseguit el jugador francès per la seva mala conducta i les contínues lesions. Ara, amb cent partits a l'esquena, Dembélé s'ha guanyat un lloc a l'onze titular del FC Barcelona.

"El PSG és un dels favorits"

En una entrevista a Barça TV, Ousmane Dembélé ha parlat sobre el partit d'aquest dimarts contra el Paris Saint-Germain. L'extrem francès ha definit el matx com "un partit molt complicat perquè estan entre els favorits". El jugador blaugrana creu que el conjunt parisenc té ganes de venjança pel darrer enfrontament entre ambdós equips, amb la remuntada històrica del FC Barcelona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut