Els trofeus de les dues competicions
Els trofeus de les dues competicions
Barça

Per què la final de la Champions femenina i la de l'Eurolliga coincideixen el mateix dia i hora

Redacció Esport3Actualitzat

La competició de futbol i la de bàsquet van moure el seu partit decisiu en l'espai i en el temps, i això ha provocat una coincidència que afectarà els aficionats i directius del Barça: la final de la Champions femenina entre el Barça femení i l'Olympique de Lió, i la de l'Eurolliga masculina de bàsquet es disputaran el mateix dia i a la mateixa hora: el dissabte 21 de maig a les 19.00.

Què ha passat?

El dimarts 8 de març la UEFA va anunciar que la final de la Champions femenina canviava de ciutat, de París a Torí.. Amb l'inici de la invasió russa a Ucraïna, el màxim organisme europeu va renunciar a celebrar la final masculina de Sant Petersburg, i la va traslladar a l'Stade de France, el diumenge 28 de maig. Això va provocar el trasllat de París a Torí, i va quedar establert que la final de la Champions femenia es jugaria al Juventus Stadium el dissabte 21

Pel que fa a l'Eurolliga, primer va decidir traslladar la seu de la final four de Berlín a Belgrad, que tenia establerta per al cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig. El motiu, les possibles mesures sanitàries del govern alemany per contenir la pandèmia al seu territori, més restrictives que les que s'apliquen a Sèrbia.

I els Iron Maiden provoquen la tempesta perfecta

L'Eurolliga va haver de modificar els tradicionals dies de les semifinals i la final de la seva competició (divendres i diumenge) a causa del concert que la mítica banda dels Iron Maiden tenen previst fer el 24 de maig vinent.

El grup de heavy metal britànic té ocupat des de fa més de dos anys l'Stark Arena serbi, país on tenen legions de seguidors, i muntar l'escenari del concert requereix temps. L'Eurolliga, doncs, va canviar les dates de les semifinals al dijous 18 de maig, i de la final al 21 de maig, a les 19.00.

Aquesta coincidència, en el cas que el Barça de bàsquet superi el Reial Madrid en la semifinal de dijous, podria afectar tant els aficionats com els directius del FC Barcelona. És raonable fer-se la pregunta: quina de les dues cites presenciaria en directe el president Joan Laporta?

ARXIVAT A:
Alexia Putellas
Anar al contingut